0%
100%

Ali ste management fit ali ste v managerski energijski krizi ?

Dobrodošli na testu za samoocenjevanje "energije za vodenje".

Delati po najboljših močeh in dosegati poslovno odličnost zahteva od nas psihofizično in umsko pripravljenost na boj z vsakodnevnimi stresnimi situacijami in ovirami, tako čustvenimi kot dejanskimi. To ni le kratkoročna potreba, ampak brez uravnoteženega življenja ni mogoče voditi drugih in uspevati.

Bistveno je dobro upravljati sebe, da lahko vódite druge. Ko enkrat osvojite prave navade in ugotovite, kaj vam v vsakdanjem življenju najbolj ustreza, lahko uspevate, uživate v družbi drugih in se lahko potrudite po svojih najboljših močeh.

Ste morda na poti proti energijski krizi, ki vas bo ovirala pri uspešnem upravljanju sebe?

S pomočjo trditev na naslednjih štirih straneh boste ocenili svoje ravnanje in navade na štirih področjih, ki pripomorejo k energiji za vsakodnevno delovanje, čuječe življenje in obvladovanje vsakodnevnega stresa. Vsako področje: telo, razum, čustva in duhovnost, ima štiri trditve.

Označite jih na naslednjih straneh, kot veljajo za vas. Na koncu boste prebrali skupno oceno in informacijo "Na čem morate delati?", da boste pripravljen in »fit za vsakodnevne boje« proti stresu – ter se lahko razumeli sami s seboj in z drugimi.


Čas trajanja: 3 minute.

Nadaljujte na naslednji strani za začetek ocenjevanja.

Jezik:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>